Hoppa till innehåll

Faterbjudanden

Det norrländska klimatet, vårt destillat och fat i världsklass skapar en unik single malt whisky.

Vi tror inte det finns något destilleri i världen som har så stora temepaturvariationer i sina lagerhus som High Coast Distillery. De pågår ständigt, dag som natt, och bidrar till en unik smak-utveckling. Tillsammans med oss kan du få ta del av den och skapa din egen single malt whisky.
Rökigt eller orökt? Valet är ditt.

Beställ ditt fat via fatägarwebben eller kontakta våra säljare.

Vårt ordinarie utbud

Bourbonfat

Klassiskt fruktig med lätt sötma och toner av vanilj, kokos och malt.

Sherryfat

Rika inslag av vinösa toner, vanilj, russin, dadlar, fikon, mörka bär och frukt.

Svensk ek

Kryddiga toner av ek, muskot och maltsötma.

Amerikansk ek

Avrundad whisky med tydlig vanilj, fruktighet, gräddkola och sötma.

Specialfat

Utöver ordinarie har vi fler tillfälliga fat att sälja, så kallade specialfat. Prata med en av våra fatsäljare för mer information.

Fat som kommit en bit på vägen

För er som inte vill vänta finns det flera olika fat som är fyllda och har kommit en bit på väg. Det finns även andra fat som inte kommit lika långt men är minst lika attraktiva som tex fyra olika sorters sherryfat med orökt eller rökigt destillat. Prata med någon av våra säljare så kan du få mer info och slutföra en bra affär.

2nd fill-fat

Vi har ett antal 2nd fill-fat som du kan köpa till otroligt bra pris, det finns olika fattyper samt båda recepten tillgängliga. Kontakta någon av våra säljare för pris.

Du kan betala ditt fat på tre sätt i vår webbshop. Med faktura på hela beloppet från High Coast Whisky eller att dela upp betalningen i ett antal delbetalningar eller kortbetalning via Nets. Vi samarbetar med Ecster AB när det gäller delbetalningar på vår webbshop. Säkert och tryggt!

Väljer du delbetalning får du en faktura från Ecster AB. Du har en månads kredit.

Om du vill dela upp betalningen kan du välja Delbetala. Då har du möjlighet att betala ditt fat på 2, 5 eller 11 månader. Den här delbetalningen är helt räntefritt!

Vill du ha en längre betaltid kan du dela upp kostnaden på upp till 35 månader. Då tillkommer en ränta.

Ditt val av betalning gör du i webbshopens Kassa. Markera Faktura, Delbetalning eller Kortbetalning och följ instruktionerna. För delbetalningar med Ecster AB görs en enkel kreditbedömning direkt vid köpet.

Kriterierna för att nyttja betaltjänsten är att du fyllt 18 år, har en årsinkomst på minst 120.000 kr samt är utan betalningsanmärkningar.

För att bli fatägare hos High Coast Distillery måste du dock ha fyllt 20 år.

Gå med i Whiskyklubben

Skapa din egen single malt whisky. Dela vår passion. bli fatägare.

Gå med nu