Hoppa till innehåll

Whiskyfestival

Den 28-29 juni är festivalen tillbaka. Biljetterna är släppta och förberedelserna är i full fart. Klicka på länken nedan för att läsa mer och boka dina biljetter.

Öppettider: Fredag kl. 15-23, lördag kl. 12-22

Upplev festivalen!

Vi fortsätter succén med att placera festivalområdet vid Ångermanälvens strand. Njut av whisky från oss och våra vänner i branschen, ät god mat från våra utställare eller i Restaurang 63°. Boka in dig på provningar med våra härliga provningsledare.

Provningar

Många bokar in sig på flera provningar, skapar ett eget schema och provar High Coast Whisky eller annan exklusiv whisky från andra delar av världen. Möjligheten till den helt spontana festivalupplevelsen finns som ett utmärkt alternativ eller som kombination.

Musik & Underhållning

Fredag 21.30: Studio 3, Lördag 17:00: John Henry. Lördag 20:30: Nylands Järn, Under hela festivalen: Trubadur Stefan Nordlander, Whiskypodcasten Whisky Weekly

Mat

Ingen festival utan mat! Restaurang 63°N håller öppet under hela festivalen och serverar en välkomponerad á la carte meny både inne i matsalen och på verandan med utsikt över området och älven. Självklart bjuder vi in roliga matutställare som serverar god mat. Observera att det enbart är drop in i Restaurang 63°N.

Boende

Under festivalen erbjuder vi flera typer av boende. I anslutning till området står ställplatser med och utan el, glampingtält och tältplatser till förfogande. Läs mer och boka ditt boende nedan.

Läs mer om boende

Transport

Vi fortsätter med succén festivalbussar. Boka biljetter via tickster på våra turer från Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. I sedvanlig ordning går även shuttlebussar till och från Kramfors under festivalen.

Vanliga festivalfrågor