Hoppa till innehåll

Whiskyfestival

Helgen den 30 juni och 1 juli är High Coast Whiskyfestival tillbaka. Biljetterna är släppta så det är bara att välja bland det kanske största utbudet hittills. Köp dina biljetter redan nu för att säkra din plats och njut av unika whiskyupplevelser med provningsledare i världsklass, i en stämningsfull miljö vid älvstranden i Höga Kusten.

Tidtabell för våra Shuttlebussar som trafikerar Kramfors - Festivalen via Bollstabruk och Nyland hittar du HÄR. Bussen kostar 100kr per enkelväg och betalas ombord på bussen med swish!

Whiskyfestival 2023

Årets händelse i Höga Kusten. En helg fylld med whisky, musik och mat. På fredagen bjuder Måns Zelmerlöw upp till show. Under festivalen erbjuds 18st provningar och i vårt öl- och whiskytält står vi och våra utställare redo med whisky i världsklass.

Boka biljetter här

Provningar

Under festivalen har vi i år 18 st provningar. Provning på udden med Peter Söderlind i Ur och Skur, Exklusivprovning med Lars Karlsson eller Magi direkt ur faten med Roger Melander är bara några av våra provningar. Självklart har våra vänner på Clydesdale, SMWS, Thorslunds Kagge och Hernö Gin spännande provningar under fesitvalen. Biljetter till provningarna hittar ni på Tickster

Boka provningar här

Bussar

Självklart har vi ordnat med bussar till årets festival. Från Kramfors går bussar via Bollstabruk och Nyland och vinkas in. Tidtabell publiceras i god tid före festivalen. Våra populära bussar från Örnsköldsvik, Sollefteå och Sundsvall går i sedvanlig ordning och bokas på Tickster!

Boka bussbiljett här

Vanliga frågor