Hoppa till innehåll

Fat

Att äga ett fat med unik och högklassig High Coast whisky, själv, tillsammans med dina vänner eller via ditt företag är ett spännande sätt att fördjupa ditt whiskyintresse. Som fatägare hos oss väntar dig ett whiskyäventyr, fyllt av erbjudanden och upplevelser.

Med utsikt över den majestätiska Ångermanälven, på en kulle med den historiska destilleribyggnaden som närmaste granne ligger vårt Besökscenter. Här finns vår fina restaurang 63°N och whiskybar med en stor uteplats i solen, här finns moderna konferens- och möteslokaler samt en High Coast-shop.

Vi erbjuder en provning på plats för att hitta det fat som passar dig bäst, en provning som på ett systematiskt sätt hittar din egen smakinriktning och gör det enkelt att hitta ett fat som blir din unika whisky. Du får svar på dina frågor och vi går igenom allt det som fatägande innebär med upplevelser och provsmakning till höjdpunkten när whiskyn är klar och ska buteljeras. Det här blir ett tillfälle att starta ditt whiskyäventyr, här i det norrländska landskapet med klimatet, naturen, människorna och whiskyn runtomkring. Vi rekommenderar att du innan provningen går en guidad tur som bokas separat. Kostnaden för den här provningen är 40 kr per provsmak och vi räknar med att det kan behövas mellan 4-6 stycken innan man hittar sin favorit. Kontakta oss så bokar vi in en provning.

I vår restaurang lagar vi mat från grunden med betoning på lokala råvaror och smakupplevelser. Besökscentrum en härlig mötesplats under alla årstider för whiskyvänner, grupper och företag som vill ta del av en unik whiskyupplevelse. Har ni frågor så kontakta oss på besok@highcoastwhisky.se

Gå med i Whiskyklubben

Skapa din egen single malt whisky. Dela vår passion. bli fatägare.

Gå med nu