Hoppa till innehåll

Konferenser

Konferenser

I vårt vackert belägna besökscenter har vi flera konferenslokaler för dig och dina kollegor. Lägg din konferens i Höga Kusten. Våra lokaler är utrustade med moderna skärmar och projektorer samt utrustning för hybridmöten. Under konferensen dukar vi upp härliga fikapauser, smakrika luncher och middagar i toppklass. Vår vackra plats bjuder på fina pauspromenader längst med vattnet där Ångermanälven möter havet.

Minnesvärda Konferenser

Vi tar mer än gärna med dig och dina kollegor rakt in i vår whiskyvärld. Under en guidad tur får ni en inblick i vår whiskytillverkning och får känna hettan från pannorna och de otroliga dofterna i lagerhusen. Utöver en guidad tur erbjuder vi även whiskyprovningar som får både erfarna whiskydrickare och nybörjare att uppskatta whiskyns värld.

Våra lokaler och paket

Vi erbjuder flera alternativ för er konferens. Under dagen finns alltid kaffe, vatten, frukt och tilltugg tillgängligt.

Vårt stora konferensrum Timmer rymmer 40 personer i biosittning, 18 i skolsittning och 20 i styrelsesittning.

Vårt styrelserum Founders är vårt senaste konferensrum med stor skärm och plats för 13 personer i styrelsesittning.

Priser

Förmiddagskonferens

Börja dagen med mötet, njut av ett härligt förmiddagsfika och avsluta mötet med vår härliga lunch.

Från 394 sek per person

Eftermiddagskonferens

Starta konferensen med en härlig lunch, njut av ett härligt eftermiddagsfika när det passar er och avsluta dagen med hemresa eller en minnesvärd middag i Restaurang 63°N.

Från 394 sek per person

Heldagskonferens

Ankomst på morgonen, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Här kan ni fortsätta dagen med en guidad tur, whiskyprovning och middag.

Från 552kr per person.