Hoppa till innehåll
24 mars 2023 09:03

Måns Zelmerlöw headlinar High Coast Whiskyfestival 2023

Med hundratals miljoner streams och otaliga priser har Måns Zelmerlöw cementerat sin plats som en av Sveriges största popstjärnor. Den 30 juni kliver Eurovision Song Contest-vinnaren på scenen under High Coast Whiskyfestival i Bjärtrå
Med hundratals miljoner streams och otaliga priser har Måns Zelmerlöw cementerat sin plats som en av Sveriges största popstjärnor. Den 30 juni kliver Eurovision Song Contest-vinnaren på scenen under High Coast Whiskyfestival i Bjärtrå.

High Coast Whiskyfestival är för många avstampet mot sommarens semester och starten på vistelsen uppe i det vackra Höga Kusten. Årets festival går av stapeln den 30 juni – 1 juli 2023 och flyttar närmare bygdens livsnerv Ångermanälven, och genomförs utmed Älvstranden med destilleriet i fonden.

Tidigare under samma festivaldag ska Måns Zelmerlöw, tillsammans med Chevaleresk-kollegan Alexander Wiberg, även hålla en whiskyprovning som går under namnet Fyra Årstider. En whiskyserie de tagit fram med High Coast Whisky, fyra sorters whisky med en italiensk touch genom sina namn för de fyra årstiderna: Primavera, Autunno och de kommande två ännu osläppta produkterna. För första gången kommer hela serien att kunna provas.

Utöver denna provning finns det många andra festivalmöjligheter att förkovra sig i, allt från Trätunnans betydelse med fatbindaren Johan Thorslund till en djupdykning i fler exklusiva whiskyprovningar.

- Årets festival kommer bli något alldeles extra!, säger Linus Håkansson, tf.VD på High Coast Distillery. Det känns härligt att än en gång kunna få satsa fullt ut med årets festival, inte minst med bokningen av Måns. Det måste vara första gången man som besökare har möjlighet att både få medverka i en whiskyprovning ledd av en sån stor artist och därefter få njuta av hans spelning senare under kvällen. Det är otroligt kul!

För besökare bosatta lite längre ifrån destilleriet, exempelvis Sundsvall, Sollefteå, Ö-vik och Härnösand finns det biljetter tillgängliga till de abonnerade bussarna. Bor man i Kramfors kommer det att finnas shuttlebussar som åker med jämna mellanrum mellan destilleriet och Kramfors.

Måns Zelmerlöw är ständigt aktuell som både artist, jurymedlem och programledare. Under hösten 2022 tolkade han några av Sverige största artister under hans medverkan i TV4s Så Mycket Bättre, i nästa vecka återfinns han ännu en gång i årets säsong av Masked Singer och under den kommande våren reser han runt Sverige med sin konserthusturné Vårskrik.

Biljetter till festivalen och provningar finns på Tickster: https://www.tickster.com/sv/events/b2z5kva3rd7t3ku/2023-06-30/high-coast-whiskyfestival-2023

För frågor med mera vänligen kontakta:

Haben Berhe, Marknadsdirektör
Tel: +46 (0)73-505 99 95
E-mail: haben.berhe@highcoastwhisky.se

Bifogade filer