Hoppa till innehåll
29 april 2024 09:02

Lokal akt till High Coast Whiskyfestival

Årets whiskyfestival gästas av det lokala bandet Studio 3, ett av Västernorrlands ösigaste coverband

Årets whiskyfestival gästas av det lokala bandet Studio 3, ett av Västernorrlands ösigaste coverband.

High Coast Whiskyfestival är numer ett givet inslag i festivalsommaren. Helgen 28-29 juni fylls älvstranden vid destilleriet av glada besökare som njuter av musik, mat och dryck. Under två dagar hålls hela 16 whisky- och romprovningar, både med High Coast Distillery, men även med våra vänner på Clydesdale, SMWS, Amrut och Adrnamurchan.

Musiken är ett givet inslag på festivalen och nu står det klart att fredagen gästas av det lokala bandet Studio 3 med Mattias Lilja i spetsen. Bandet har gjort sig kända i afterski- och festivalsverige med sin breda repertoar och förmåga att rycka med sig publiken.

“Det känns extra kul att välkomna ett lokalt band som Studio 3. I år har vi fokuserat på ett coverband för fredagens spelning för att höja partynivån några snäpp till och låta folk dansa och njuta till roliga hits” - Kommenterar vd, Linus Håkansson

Nytt för i år är även att två mikrobryggerier ställer ut på festivalen, Närke Kulturbryggeri och The Pine Ridge Brewery. Två bryggier vi genom åren gjort flera samarbeten med och som håller en oerhört hög nivå. På matsidan ser vi fram emot att få välkomna tillbaka DOC Pizza från Sundsvall med sina napolitanska pizzor och Smokin Burgers med sina uppskattade smashburgare. I år gästas även festivalen av Nisas Thai, en lokal Thairestaurang som erbjuder smakrik thailändsk festivalmat. I vår egen restaurang, Restaurang 63°N håller både matsal och uteservering öppen med en inbjudande meny.

“Med vårt breda utbud skapar vi en upplevelse för alla som uppskattar en kul helg, oavsett om man är en initierad whiskydrickare eller ej så finns det upplevelser för alla.” fortsätter Linus Håkansson.

Under lördagskvällen avlsutar traditionsenligt med kultbandet Nylands Järn.

Bifogade filer