Hoppa till innehåll
Regulatorisk
29 juni 2023 12:05

Linus Håkansson blir ny VD på High Coast Distillery AB

Styrelsen för High Coast Distillery AB har idag beslutat att utse Linus Håkansson till verkställande direktör. Linus Håkansson har varit tillförordnad VD sedan 21 februari 2023

Styrelsen för High Coast Distillery AB har idag beslutat att utse Linus Håkansson till verkställande direktör. Linus Håkansson har varit tillförordnad VD sedan 21 februari 2023.

Linus Håkansson har en gedigen bakgrund inom besöks- och turistnäringen. Utöver kandidatexamen inom Service Management vid Lunds universitet har han mångårig erfarenhet som kökschef, säljare och chef inom turism och hospitality både nationellt och internationellt. 2021 rekryterades Linus till High Coast Distillery AB som Hospitality and Site Manager han kom då från en tjänst som eventansvarig för Modo Hockey.

Jag är mycket glad åt att få möjligheten att leda det här fina företaget vidare mot ökad internationalisering och nya mål. Jag är omgiven av skickliga medarbetare som delar min passion och min övertygelse när High Coast Whisky nu, för varje dag som går, sätter Höga Kusten, Ådalen och Sverige allt tydligare på världens whiskykarta. Det är en ära att få vara lagkapten och delaktig i den framgångsresan vi påbörjat, säger Linus Håkansson.

High Coast Distillerys ordförande Gabriella Axelsson kommenterar utnämningen av Linus Håkansson:

Under den tiden som Linus varit hos oss har han gjort ett mycket gott intryck både som chef och omtyckt medarbetare. Linus har verkat som tillförordnad vd och har på kort tid skapat en positiv och inkluderande företagskultur. Vi är övertygade om att han är rätt person att föra oss genom de möjligheter vi nu står inför.

Bifogade filer