Hoppa till innehåll
1 december 2020 10:00

High Coast Whiskys besökscentrum stänger i december – julborden ställs in

På grund av rådande omständigheter och restriktioner väljer High Coast Whisky att stänga sitt besökscentrum resten av december. Det innebär att det mycket uppskattade julbordet ställs in
På grund av rådande omständigheter och restriktioner väljer High Coast Whisky att stänga sitt besökscentrum resten av december. Det innebär att det mycket uppskattade julbordet ställs in.

På grund av rådande omständigheter och restriktioner väljer High Coast Whisky att stänga sitt besökscentrum resten av december. Det innebär att det mycket uppskattade julbordet ställs in.

De restriktioner och rekommendationer från regeringen och FHM som nyligen meddelats ger inte High Coast Whisky några andra möjligheter än att stänga sitt besökscenter inklusive restaurangen. Stora ansträngningar har gjorts för att corona–anpassa verksamheten men nu finns inga möjligheter att erbjuda det värdskap och den upplevelse man vill erbjuda på ett tryggt och säkert sätt och då är stängning det enda alternativet.

  • -” Vi har inga möjligheter att bedriva en verksamhet på vårt besökscentrum under rådande omständigheter vilket tyvärr innebär att julborden måste ställas in. Detta är mycket tråkigt men människors, både besökare och vår personals, hälsa måste komma först i alla lägen” säger Henrik Persson, VD på High Coast Whisky.

Stängningen, som omfattar alla externa aktiviteter på destilleriet, är temporär och målsättningen är att kunna öppna igen någon gång under februari-mars 2021.

  • -” Vi får hoppas att människor som tänkt besöka oss eller som tycker om det vi gör kan ägna oss en tanke och se till att årets julwhisky kanske kommer från Norrland”, säger VD Henrik Persson.

För mer information vänligen kontakta

Henrik Persson, VD och försäljningsansvarig

Tel: +46 (0)70-552 02 72

E-mail: henrik@highcoastwhisky.se  

Bifogade filer