Hoppa till innehåll
8 april 2020 07:07

High Coast Whisky vill sprida ljus i corona-skuggan med digital whiskyprovning på påskafton

Rapporterna duggar tätt om inställda och uppskjutna evenemang. High Coast Whisky vill bidra till att vända den trenden och bjuder in till en gratis whiskyprovning på påskafton, digitalt så alla kan vara med
Rapporterna duggar tätt om inställda och uppskjutna evenemang. High Coast Whisky vill bidra till att vända den trenden och bjuder in till en gratis whiskyprovning på påskafton, digitalt så alla kan vara med.

Rapporterna duggar tätt om inställda och uppskjutna evenemang. High Coast Whisky vill bidra till att vända den trenden och bjuder in till en gratis whiskyprovning på påskafton, digitalt så alla kan vara med.

Destillerichef Roger Melander kommer kl 1600 på påskafton att hålla en direktsänd whiskyprovning ifrån destilleriet vid Ångermanälvens strand. Det utlovas en underhållande och intressant provning med anekdoter, information och roliga inslag från whiskyns underbara värld. Dessutom kommer det finnas möjlighet att ställa frågor till Roger via youtubes chat eller via mail info@highcoastwhisky.se.

Antingen kan deltagarna helt enkelt lyssna och titta men om man vill prova en eller flera whiskies som Roger har framför sig så är det följande inköpslista som gäller:

Älv (artnr 85021), Hav (artnr 82509), Berg (artnr 84917), Timmer (33615), Silent Mills 01 (artnr 40726), 63 (artnr 40534).

–Vi tycker att det är alldeles för mycket rapporter om evenemang som ställs in under corona-skuggan så nu vill vi basunera ut någonting som faktiskt händer och förhoppningsvis lyser upp folks tillvaro, säger High Coast Whiskys VD Henrik Persson. Det är redan över 400 personer som har visat intresse för att delta vilket är väldigt kul, fortsätter Henrik.

Provningen är gratis och kommer att sändas via High Coast Whisky channel på youtube.com (https://www.youtube.com/watch?v=OMK5Igbv8PA)

Mer information om eventet finns på Facebook: https://www.facebook.com/events/506101120080033/?active_tab=about

För mer information kontakta:

Henrik Persson, VD

Tel: +46 (0)70 552 02 72, E-mail: henrik.persson@highcoastwhisky.se

Bifogade filer