Hoppa till innehåll
18 oktober 2023 07:40

High Coast Distillery tecknar samarbetsavtal med The Bishops Arms

High Coast Distillery (‘’High Coast Distillery’’ eller ‘’Bolaget’’) har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med den svenska gastropubkejdan The Bishops Arms. Avtalet innebär att utvalda produkter ur bolagets sortiment kommer finnas tillgängliga för försäljning på samtliga The Bishops Arms pubar i Sverige och befäster High Coast Distillerys position som en ledande producent av svensk single malt whisky

High Coast Distillery (‘’High Coast Distillery’’ eller ‘’Bolaget’’) har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med den svenska gastropubkejdan The Bishops Arms. Avtalet innebär att utvalda produkter ur bolagets sortiment kommer finnas tillgängliga för försäljning på samtliga The Bishops Arms pubar i Sverige och befäster High Coast Distillerys position som en ledande producent av svensk single malt whisky.

‘’Vi är mycket glada över samarbetet med The Bishops Arms som både öppnar upp en ny försäljningskanal och bidrar till ökad varumärkesexponering av High Coast Whisky. Genom samarbetet får vi tillgång till en bred målgrupp med stort intresse för mat och dryck”, säger Linus Håkansson, VD på High Coast Distillery

High Coast Distillery har undertecknat ett samarbetsavtal med The Bishops Arms, vilket innebär att utvalda produkter i bolagets sortiment kommer att finnas tillgängliga på The Bishops Arms samtliga 39 pubar i Sverige.

Avtal sträcker sig över en treårsperiod och innebär ökad exponering av High Coast Whiskys varumärke och produktsortiment gentemot slutkonsument. Samarbetet bedöms inte ha en väsentlig finansiell påverkan på bolaget.

"På The Bishops Arms strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment av dryck från ledande svenska leverantörer och High Coast Distillery är en av dem. Genom partnerskapet får våra gäster möjlighet att fördjupa sin förståelse för High Coast Distillerys omfattande expertis och njuta av deras enastående produkter", säger Oskar Svanström, operativ chef på The Bishops Arms

Partnerskapet inleds med en provningsturné av High Coast Distillerys sortiment där både allmänheten och The Bishops Arms personal bjuds in till whiskyprovningar och utbildningstillfällen. Målet är att höja kunskapsnivån och öka intresset för svensk whisky.

Om The Bishops Arms
The Bishops Arms är en av Sveriges ledande gastropubkedjor med en stark koppling mot öl och whisky. Kedjan består av 39 pubenheter som sträcker sig från Kiruna till Malmö, där nära hälften av pubarna ligger i anslutning till ett Elite Hotel.

Bifogade filer