Hoppa till innehåll
8 november 2023 09:01

High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox

En av våra mest efterfrågade produkter är äntligen här. Vår perfekta introduktion till High Coast Whisky. I fyra miniatyrflaskor möter ni våra grundläggande smakprofiler

En av våra mest efterfrågade produkter är äntligen här. Vår perfekta introduktion till High Coast Whisky. I fyra miniatyrflaskor möter ni våra grundläggande smakprofiler.

Den rökiga bourbonlagrade Timmer, den orökta, bourbonlagrade Älv, milt rökig och kryddigt ektonade Hav samt den elegant PX-lagrade Berg. Boxen Origins Series är idealisk för en provning av grundpelarna till vårt sortiment och vår smakprofil.

Origins är en serie som bildar basen i vårt utbud av whisky. En serie som står för vårt ursprung. Det är fyra olika uttryck som vi producerar löpande batchvis efter samma recept. Origins är en stolt hyllning till Ångermanälvens strand, där älven möter hav och timret flottats och vidareförädlats i generationer. Origins har fyra olika smakbilder som vägleder dig i grunderna för vårt whiskyspråk. Var och en är en grundpelare, tillsammans är det grunden för High Coast. Här kan du och dina vänner på ett enkelt sätt prova alla fyra samtidigt;  Älv, Berg, Hav och Timmer. Jämför, diskutera och ta del av whiskykunskap. Låt olikheterna berika och skapa en underhållande stund i smak, doft och njutning.

Destillerichef Roger Melander kommenterar:
“För oss känns det extra kul att bjuda in nyfikna i vår egen whiskyvärld och på ett tillgängligt sätt prova sig igenom vårt ursprung.”
 
Lansering: 8 november 10.00 i Systembolagets Beställningssortiment
Volym: 4 x 50ml flaskor
Art.nr: 85887-04
Pris: 279 kr

Bifogade filer