Hoppa till innehåll
18 juni 2019 12:45

Box Destilleris nyemission rejält övertecknad med 17%

Den företrädesemission som whiskyproducenten Box Destilleri presenterade för marknaden i månadsskiftet maj-juni fick ett mycket positivt mottagande. Emissionen övertecknades med 17,5
Den företrädesemission som whiskyproducenten Box Destilleri presenterade för marknaden i månadsskiftet maj-juni fick ett mycket positivt mottagande. Emissionen övertecknades med 17,5%.

Den företrädesemission som whiskyproducenten Box Destilleri presenterade för marknaden i månadsskiftet maj-juni fick ett mycket positivt mottagande. Emissionen övertecknades med 17,5%. Det innebär att 22,24 Mkr kommer att tillföras bolaget i nytt aktiekapital.

”Det är naturligtvis mycket glädjande att våra ägare och marknaden visar oss fortsatt förtroende,” säger VD Thomas Larsson.

”Nu får vi kraft och möjlighet att fortsätta utvecklingen med både produktionsökning, mognadslageruppbyggnad och internationell försäljning.”

Tilldelning av aktier sker enligt villkoren, vilket innebär att befintliga aktieägare tilldelas enligt företrädesrätter. Till befintliga aktieägare utöver företrädesrätt samt nya aktieägare tilldelas det i förhållande till begärt antal aktier.

Box Destilleri AB verkar genom varumärket High Coast Whisky.

För mer information:

VD Thomas Larsson

E-mail: thomas.larsson@highcoastwhisky.se: Tel +46 (0)70 552 78 28

Bifogade filer