)

Mat
Kvällens trerättersmeny är komponerad av Tobias Andersson och hämtar inspiration från eld och rök. Pris: 599 kr per person.
När hösten går mot sin mörkaste tid tänder vi upp lägereldarna vid destilleriet. 1 november bjuder vi in till årets upplaga av Lägereld i Restaurang 63°N. Ankomsttid 18:00–19:00. Observera att det finns ett begränsat antal platser på whiskyprovningen och middagen.
Kvällens trerättersmeny är komponerad av Tobias Andersson och hämtar inspiration från eld och rök. Pris: 599 kr per person.
Enligt tradition bjuder vi självklart in till en värmande whiskyprovning för de som önskar. Whiskyprovningen startar 16:30. Provningen leds av Peter Söderlind och pågår i 90 minuter. Pris: 350 kr per person.
Krämiga kantareller i reducerad grädde, vittvin och västerbottensost. Serveras på smörstekt surdegsbröd med picklad schalottenlök, rökt renhjärta och saltade lingon.
Örtbakad älginnanlår med potatiskaka, whiskybakad spetskål och grillat blåbärssmör.
Chokladkaka med svartvinbärscurd, karljohansvamp och bränd whiskymaräng